muziek

PICA PICA

picapica

Deze zomer, in de komende maanden juni, juli & augustus organiseren wij van Pica Pica een parade die langs de meest opvallende en nieuwste plekken in verschillende wijken van Rotterdam zal gaan. Tijdens deze parade vind je op 26 verschillende opvallende, nieuwe plekken, 26 leuke Rotterdamse sing a song writers & bandjes en is er op bijna elke locatie een expositie te zien van een lokale kunstenaar! En het allerleukste is natuurlijk…het is GRATIS!

Kijk hier bij onze evenementen agenda om te zien welke artiest & kunstenaar op welke locatie te vinden is. Zie jullie daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.