Exposities – winter 2018

 

Jelmer Konjo – Hij onderzoekt wat spel betekent, speelt met zijn vormen, laat zich inspireren door speelgoed en de verwachtingen & wensen van kinderen omtrent spelen. “In mijn werk merkte ik de laatste maanden dat ik teveel bezig was met het maken van een beeld wat paste in de verwachtingen van mensen en dat ik minder plezier had in het maken.” In deze serie werken heeft hij zich gericht op het spelen met nieuwe materialen, kleuren, structuren en ladingen binnen zijn werk.

Jelmer Konjo zijn werk is 4 februari te zien bij Kunstuitleen Rotterdam.

Manish Solange Hehanussa – Ze is 25 jaar en komt uit Rotterdam. In 2014 studeerde ze af als illustrator aan de Willem de Kooning Academy. Haar werk kenmerkt zich vooral door strakke lijnen met soms veel kleurgebruik. Ze vindt het interessant om tegenstellingen op te zoeken en deze uit te vergroten en houdt haar werk het liefst simpel en open voor de toeschouwers interpretatie.

Manish haar expositie is vanaf 11 februari te bezichtigen bij Uit Je Eigen Stad CS.

 

Aad Goudappel Illustrations – hij is een freelance illustrator, wonend en werkend in Rotterdam, waar hij ook zijn opleiding gevolgd heeft aan de Willem de Kooning Academy. Zijn werk voor m.n. Nederlandse en Amerikaanse bedrijven en tijdschriften kenmerkt zich door het gebruik van grote egale kleurvlakken. Samen met de sterke concepten ontstaan zo krachtige beelden die zowel eigentijds als tijdloos zijn. Zijn werk is veelvuldig onderscheiden in internationale competities.

Aad zijn werk is 17 februari te zien bij Stayokay Rotterdam.

 

Ines Borba Illustration –  Ze is een kunstenaar en illustrator die werkt met schilderijen van de vrouwelijke vorm. Haar werk toont de griezelige en romantische kant van vrouwelijkheid door gedempte kleuren, bloemendecor en delicaat handgetekend detail. Inês groeide op in het zonnige Lissabon, Portugal. Na het behalen van haar middelbare school verhuisde ze naar Barcelona voor haar Animation Degree en vervolgens naar Rotterdam om haar Illustration Bachelor te halen. Het is in Rotterdam waar ze momenteel woont en werkt als freelance Illustrator en Comic Book Artist.

Vrijdag 23 februari is de expositie-opening van Ines Borba te zien in Happy Earth