Muziek – winter 2018

 

Rochelle – Is 19 jaar en is singer/songwriter die zowel Nederlands als Engelse muziek zingt. Ze zit sinds 2015 in Vocalsz, waar ze onder andere mee in Rotown, theater Zuidplein, theater Walhalla en Hostel ROOM heeft opgetreden.

https://www.facebook.com/xjustlovex

Bemnet – is een singer songwriter met een diverse achtergrond en dit kan je terug horen in haar muziek. Geboren in Nederland, haar tienerjaren in  Eritrea  doorgebracht en daarna een muziekopleiding in Toronto gevolgd. Sinds kort gevestigd Rotterdam waar ze wilt doorbreken met haar krachtige soul stem.

 https://www.facebook.com/BemnetBYTe

 

Mellinraw – Deze 18-jarige singer/songwriter uit Rotterdam zingt in Vocalsz en trad eerder al op in onder andere Rotown RotterdamHostel Room Rotterdam en andere lokale bars. Haar motto dat haar dicht bij het hart ligt is “I’m a real tough cookie with a long history.”

 https://www.facebook.com/Mellinraw/

Vington – geboren in Suriname en is zanger, songwriter and entertainer. Hij zingt al vanaf zijn 15de heel actief. Hij deed o.a. the backing vocal voor Dwight Dissels, meegedaan bij the North Sea Round Town en hij deed onlangs ook mee aan The Voice Of Holland. Muziek is zijn passie en is voor hem een bepaald gevoel.

https://www.facebook.com/TheRealVington

Evy Jordan – ze is een 25-jarige singer/songwriter die al vroeg door haar vader werd geïntroduceerd aan de muziekwereld. Ze leerde zichzelf gitaarspelen zodat ze gemakkelijk haar eigen liedjes kon componeren en spelen. Haar muziekstijl is een mix tussen indie, soft rock en alternative.

https://www.facebook.com/Melodiesandchords

Guillaume – is een 24 jarige alternatieve R&B zanger/producer die zichzelf weet te uiten en iedereen in melancholische verhalen weet mee te nemen.

https://www.facebook.com/Guillaumemp3

Kim Lee – Geboren in een zeer muzikaal gezin, zingt sinds vroege leeftijd verschillende genres op familiefeestjes en festivals door heel Nederland Duitsland en België. Op 18 jarige leeftijd besluit zij uit te vliegen en haar muzikale geluk in Amsterdam te beproeven. Van daaruit beland zij in Rotterdam en doet hier en daar mee met projectjes en zingt in coverbandjes. Van 2004 tot 2012 zingt zij gospel en sinds kort is zij weer begonnen mainstream muziek te maken.

 

Melanie – “Ik beleef een muzikale journey waarin ik leef voor harmonie; samen zijn én samen zingen. Van cosy-soul, country vibes en pop invloeden tot aan nederlandse meezingers en prachtige ballads. Tijdens deze reis is niets te gek en deel ik samen met andere het geluid wat ons gegeven is.”