Om het allemaal een stukje overzichtelijker te maken want het wordt behoorlijk knus met zoveel vogels in een volière, hebben we alle parade’s samengevoegd op 1 website:

Hier vind je per vogel nieuwe updates over de aankomende parade’s, aangekondigde locaties, muziek en kunstenaars.

Ook op onze Facebook pagina zal alle informatie te vinden zijn, niet alleen over onze Pica Pica parade, maar ook alle andere parade’s die we organiseren in onder andere Utrecht, Amsterdam, Antwerpen, Den Haag en Dordrecht!

Zien we jullie bij een van onze events?


Bedankt allemaal voor de super gezellige Pica Pica Winterparade! We willen graag alle bezoekers, locaties, muziekacts en kunstenaars bedanken, maar ook Popunie voor de financiële steun.

We zien elkaar snel weer bij een ander event! We gaan het hele jaar door met het organiseren van pop-up events.


Bedankt voor de gezellige eerste maand! Kom de laatste maand nog genieten van live-muziek en kunstexposities tijdens onze Pica Pica Winterparade! Bijvoorbeeld zaterdag met Luca WarmerLeah Uijterlinde en Maite Prince in LOT & DAAN of zondag in Pizze Pronto Rotterdam met Nazeer Abdulhai en Lieske. Toegang is gratis.


PICA PICA WINTERPARADE 2019!

Het hele programma van de Pica Pica winterparade 2019 is inmiddels bekend!

Voor een overzicht van alle locaties, artiesten en kunstenaars kijk op onze Facebook pagina!


Bedankt allemaal voor de super gezellige Pica Pica Zomerparade 2018! We hebben drie mooie maanden gehad en hopelijk heeft iedereen weer een nieuw stukje Rotterdam ontdekt en ben je net als wij ook fan geworden van een nieuwe lokale muziek act en kunstenaar. We willen graag alle bezoekers, locaties, muziekacts en kunstenaars bedanken voor weer een succesvolle editie en we zien elkaar snel weer bij een ander event!

 

Nu ook op Etsy! De Pica Pica-patches zijn geborduurd, lasergesneden en hebben een strijklaag aan de achterkant. Ze zijn 8cm lang.

Wil je er ook eentje? Een leuke manier om ons te steunen! Ze kosten 6 euro en je kunt ze hier bestellen: https://www.etsy.com/…/6052…/pica-pica-magpie-iron-on-patch…

 


 

We hebben inmiddels meer dan 1000 likes op Facebook!

Super bedankt!  Maar we hebben nog genoeg ruimte in ons nestje voor nog veel meer Pica Pica liefhebbers, dus klik op de link hier beneden en like onze pagina!

En om helemaal op de hoogte te blijven van wat wij doen, voor foto’s van onze evenementen en voor het meest recente nieuws, volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en schrijf je hieronder in voor onze mailinglist!


 


Onze parades worden mede mogelijk gemaakt door: