Winterparade 2017

Pica Pica gaat na zomerfestival door met pop-up concerten in Rotterdam en een Winterparade in februari

Na de succesvolle debuuteditie in de zomermaanden gaat Stichting Pica Pica door met het uitlichten van talenten met een Winterparade editie in februari en pop-up concerten in Rotterdam. Rotterdamse kunstenaars worden samengebracht met lokale muzikanten op de leukste hotspots. Verscheidene buurten in opkomst krijgen steeds meer unieke plekken, maar werken nog erg onafhankelijk.

De ekster (Latijns: pica pica) is één van de intelligentste vogels en staat bekend om zijn verzamelwoede van opvallende glinsterende objecten. Stichting Pica Pica wil bijdragen aan de toegankelijkheid en diversiteit van Rotterdam als cultuurstad door deze plekken op de kaart te zetten. Dit wordt o.a. gedaan met instore optredens van Rotterdamse singer-songwriters en bands en exposities van lokale kunstenaars.

Zie jullie daar!

En om helemaal op de hoogte te blijven van wat wij doen, voor foto’s van onze evenementen en voor het meest recente nieuws, volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.

We hebben ook een super toffe Pica Pica totebag! Hij kost €5 en je kunt hem bestellen door ons te mailen op info@picapica010.com, of kom langs op een van onze evenementen.